Romslig, luksuriøst feriehus med basseng ved Grenå Strand i Østjylland

Et feriehus er supert for å samle hele familien, og i dette luksushuset er det ekstra god plass til alle sammen. Feriehuset ligger ved den østjyske kysten ved Grenå Strand. Badestranden er barnevennlig og tildelt Blått Flagg, som er et kvalitetsstempel for strender med god badevannskvalitet og sikkerhet. Grenå by ligger i kort kjøreavstand fra feriehuset og byr på flere muligheter for innkjøp, shopping og gode restauranter.

I den store stuen er det lyst og høyt under taket. Veggene i huset er kledd med tre, som gir en koselig atmosfære og følelsen av ekte ferie i Danmark. I oppholdsrommet er det et velutstyrt kjøkken med kjøkkenøy, to oppvaskmaskiner, to komfyrer og kjøleskap/fryseskap. Her er det sofaplass foran fjernsynet, der dere kan kose dere i varmen fra vedovnen.

I aktivitetsrommet er det gode fasiliteter for lek og moro. Her finnes det bordtennis, biljard og bordfotball. Det er også mulig å spille en runde dart eller slappe av i baren. I tillegg er det satt inn en sofagruppe med en PlayStation 4, så dere kan spille eller se film.
Bassengavdelingen pleier alltid å være populær blant badenymfer og plaskeglade gjester. Her finner dere et 20 m2 stort basseng med romersk trapp, motstrømsanlegg og vannsklie. Det er også mulig å slappe av i det store boblebadet eller den varme badstuen.

Feriehuset har plass til 18 overnattingsgjester, hvorav 14 kan sove på de 7 dobbeltrommene og de resterende 4 soveplassene finnes på hemsen i aktivitetsrommet. Soverommene er fordelt på to soveavdelinger i hver sin ende av feriehuset. Huset har totalt tre bad.

I hagen finner dere en stor, nedgravd trampoline samt huske og sandkasse. Terrassen er delvis overbygd og har selvsagt både hagemøbler og grill, slik at dere kan nyte den danske sommeren med en koselig grillkveld.
Østjylland

Grenå Strand

Luksushus 492
Leie inkludert trygghetsgaranti (per uke)

Mulighet for:

 • Sengetøy pr. sett
  135 DKK
 • Rengjøring
  1.800 DKK
 • Startpakke
  300 DKK

  Startpakke

OBS! Bestillingen din er først bindene når vi har bekreftet den.

Fakta

Alle våre hus har naturligvis minst 1:
Barnestol - Barneseng (uten madrass) - Vaskemaskin - Tørketrommel - Kaffemaskin - Vannkoker - Oppvaskmaskin - Mikrobøljeovn - Fryser - Brødrister - Støvsuger - Stereoanlegg - TV - Parabol/kabel-TV
Antall gjester
18
Antall soverom
7
Bygget/renovert
2020
Areal
242 m2
Tomtestørrelse
1694 m2

Fasiliteter

Innendørs fasiliteter

Utendørs fasiliteter

 • Utegrill og hagemøbler
 • Huske og sandkasse
 • Trampoline

Konsepter

 • Utleies ikke til ungdomsgrupper
 • Leies ikke ut til ungdomsgrupper

  Hvis dere i hovedsak er under 25 år, blir dere ansett som en ungdomsgruppe.

 • Røyking ikke tillatt
 • Husdyr ikke tillatt

Avstande

Alle avstander er oppgitt i luftlinje. Reservasjoner er laget for varierende åpningstider og mulige sesongåpninger på lokale shopping- og spisesteder.
Avstand til stranden
1200 m
Avstand til restaurant
3800 m
Avstand til butikker
1900 m
Avstand til golfbane
6700 m

Romfordeling

Sengedistribusjon er indikativ som det vanligvis snakker om madrasser, som kan skyves fra hverandre og settes sammen.

 • 2 soverom med 1 dobbeltseng
 • 5 soverom med 2 enkeltsenge
 • 1 hems med 4 madrasser - best for barn

Alle våre hus har minst 1

Barnestol
Barneseng
Vaskemaskin
Tørketrommel
Kaffemaskin
Vannkoker
Oppvaskmaskin
Mikrobøljeovn
Fryser
Brødrister
Støvsuger
Stereoanlegg
TV
Parabol/kabel-TV