Luksusferiehus med utsikt mot havet og basseng ved Vejle Fjord

Dette feriehuset ligger nærme vannet, og er perfekt for en ferietur, med venner eller familien.. Huset har nok plass til 16 personer, og fra huset har du utsikt mot Vejle Fjord. Nyd udsigten mens du koser deg inne i luksusferiehuset.

Feriehuset har to adskilte soveområder, som hvert har ett dobbeltrom og to soverom med to senger. Hvert av soveområdene har et eget bad. I tillegg er det ytterligere fire soveplasser på hemsen.

Hele gjengen kan treffes for en god frokost i det hyggelige kjøkken- og spiseområdet. Kjøkkenøya og moderne hvitevarer (2 x oppvaskmaskin og ovn) gjør matlagingen til en lek. Det er plass til alle gjestene ved det lange spisebordet.

Ved siden av spiseområdet finner man stuen. Her står det gode sofaer der man kan lene seg tilbake og planlegge dagen. I tillegg står det en stor TV der til koselige filmkvelder. Hvis du ikke klarer å sitte stille i løpet av ferien, har huset et godt utstyrt aktivitetsrom som har noe for alle og enhver. I tillegg til bordtennisbord og biljard, finnes det også dart og Playstation 4 – selvsagt med sofa og stoler.

Men luksusferiehuset har mer å by på. I badeområdet finner du et svømmebasseng på 18 m² med romersk trapp og vannsklie. I tillegg finnes det et boblebad, badstue samt enda et bad med dusj. Etter en dag med fisking er det godt å koble av her.

Huset har også en stor, delvis overbygget terrasse med hagemøbler og grill. Denne leder ut i hagen, der det står en sandkasse, en eving og stor trampoline for små og store barn.

Det er flere spennende utfluktsmuligheter rundt Hvidbjerg f.eks. Legoland, Bridgewalking Lillebælt, Givskud Zoo og i Kolding, Horsens og Vejle er flere gode shoppingmuligheter.
Østjylland

Hvidbjerg

Luksushus 421
Leie inkludert trygghetsgaranti (per uke)

Mulighet for:

 • Sengetøy pr. sett
  135 DKK
 • Rengjøring
  1.700 DKK
OBS! Bestillingen din er først bindene når vi har bekreftet den.

Fakta

Alle våre hus har naturligvis minst 1:
Barnestol - Barneseng (uten madrass) - Vaskemaskin - Tørketrommel - Kaffemaskin - Vannkoker - Oppvaskmaskin - Mikrobøljeovn - Fryser - Brødrister - Støvsuger - Stereoanlegg - TV - Parabol/kabel-TV
Antall gjester
16
Antall soverom
6
Bygget/renovert
2018
Areal
212 m2
Tomtestørrelse
1700 m2

Fasiliteter

Innendørs fasiliteter

Utendørs fasiliteter

 • Utegrill og hagemøbler
 • Huske og sandkasse
 • Trampoline
 • Stik til elbil

Konsepter

 • Utleies ikke til ungdomsgrupper
 • Leies ikke ut til ungdomsgrupper

  Hvis dere i hovedsak er under 25 år, blir dere ansett som en ungdomsgruppe.

 • Røyking ikke tillatt
 • Husdyr ikke tillatt

Avstande

Alle avstander er oppgitt i luftlinje. Reservasjoner er laget for varierende åpningstider og mulige sesongåpninger på lokale shopping- og spisesteder.
Avstand til stranden
100 m
Avstand til restaurant
300 m
Avstand til butikker
1500 m
Avstand til golfbane
4200 m

Romfordeling

Sengedistribusjon er indikativ som det vanligvis snakker om madrasser, som kan skyves fra hverandre og settes sammen.

 • 2 soverom med 1 dobbeltseng
 • 4 soverom med 2 enkeltsenge
 • 1 hems med 4 madrasser - best for barn

Alle våre hus har minst 1

Barnestol
Barneseng
Vaskemaskin
Tørketrommel
Kaffemaskin
Vannkoker
Oppvaskmaskin
Mikrobøljeovn
Fryser
Brødrister
Støvsuger
Stereoanlegg
TV
Parabol/kabel-TV