Luksuriøst feriehus på Samsø med utekjøkken og innendørsbasseng

Dette flotte luksushuset ligger på øya Samsø, som med sin vakre natur og interessante gastronomi har alt du trenger for en hyggelig ferie. Her kan hele familien eller vennegjengen få et etterlengtet avbrekk fra hverdagen full av kvalitetstid og spennende opplevelser.
Feriehuset har plass til opptil 18 personer og er derfor perfekt for familiesammenkomster eller en ferie med gode venner.

Etter en begivenhetsrik dag kan du få en god natts søvn på et av de syv soverommene eller på hemsen, hvor det er plass til fire overnattingsgjester (populært blant barn og unge). Huset har dessuten tre bad.

Kjøkkenet er fullt utstyrt og klart til matlaging til mange. Dette er et ekstra stort kjøkken med to oppvaskmaskiner, to komfyrer, to kjøleskap, to vasker og masse plass til flere kokker på samme tid.
En svømmetur er godt for både kropp og sjel, og her kan du bade uansett årstid. I det 18 m2 store bassenget med vannsklie kan både store og små boltre seg dagen lang. Frister det mer med velvære og avslapning, er noen timer i boblebadet og badstuen helt perfekt.
I aktivitetsrommet finner du dessuten en bar, så her kan de voksne slå seg ned mens barna spiller. Baren har et lite kjøleskap, så drikkevarene holdes kjølig mens det kjempes om seieren i bordtennis, biljard, dart, bordfotball eller på PlayStation 4. Etter turneringen kan alle samles og se på film i stuen mens det knitrer fra vedovnen ved siden av.

Hvis været er bra, er det også fantastisk å tilbringe dagen utendørs. Dette luksushuset har alt du trenger til en fin utedag. På terrassen er det hagemøbler, og i hagen finner du både trampoline, sandkasse og husker. Det er til og med et utekjøkken her! Utekjøkkenet består av en benk og en vask med varmtvann. Maten kan tilberedes på grillen og serveres på den delvis overbygde terrassen.
Østjylland

Samsø

Luksushus 489
Leie inkludert trygghetsgaranti (per uke)

Mulighet for:

 • Sengetøy pr. sett
  135 DKK
 • Rengjøring obligatorisk
  1.800 DKK
OBS! Bestillingen din er først bindene når vi har bekreftet den.

Fakta

Alle våre hus har naturligvis minst 1:
Barnestol - Barneseng (uten madrass) - Vaskemaskin - Tørketrommel - Kaffemaskin - Vannkoker - Oppvaskmaskin - Mikrobøljeovn - Fryser - Brødrister - Støvsuger - Stereoanlegg - TV - Parabol/kabel-TV
Antall gjester
18
Antall soverom
7
Bygget/renovert
2020
Areal
244 m2
Tomtestørrelse
2421 m2

Fasiliteter

Innendørs fasiliteter

Utendørs fasiliteter

 • Utegrill og hagemøbler
 • Huske og sandkasse
 • Trampoline

Konsepter

 • Utleies ikke til ungdomsgrupper
 • Leies ikke ut til ungdomsgrupper

  Hvis dere i hovedsak er under 25 år, blir dere ansett som en ungdomsgruppe.

 • Røyking ikke tillatt
 • Husdyr tillatt (2 husdyr)
 • Kjæledyr tillatt

  Dere kan ta med opptil to husdyr uten ekstra kostnader.

Avstande

Alle avstander er oppgitt i luftlinje. Reservasjoner er laget for varierende åpningstider og mulige sesongåpninger på lokale shopping- og spisesteder.
Avstand til stranden
500 m
Avstand til restaurant
1700 m
Avstand til butikker
1600 m
Avstand til golfbane
14000 m

Romfordeling

Sengedistribusjon er indikativ som det vanligvis snakker om madrasser, som kan skyves fra hverandre og settes sammen.

 • 2 soverom med 1 dobbeltseng
 • 5 soverom med 2 enkeltsenge
 • 1 hems med 4 madrasser - best for barn

Alle våre hus har minst 1

Barnestol
Barneseng
Vaskemaskin
Tørketrommel
Kaffemaskin
Vannkoker
Oppvaskmaskin
Mikrobøljeovn
Fryser
Brødrister
Støvsuger
Stereoanlegg
TV
Parabol/kabel-TV