Romslig feriehus i Mommark sørøst på Als med basseng og plass til 24 personer

På naturskjønne Als ligger dette luksuriøse feriehuset med plass til 24 gjester. Her kan du feriere med familie og venner i nærheten av fine strender og ikke langt unna Sønderborg – en større by med mange kafeer, restauranter og butikker. Inne i det store huset finnes det en haug av aktivitetsmuligheter.

Det er bare å la badenymfene stupe uti 20 m2 bassenget, som har både vannsklie og motstrømsanlegg. Etter en dukkert er det på tide med en tur i det lekre boblebadet og den varme badstuen, noe som virkelig gir en følelse av velvære og komfort.

Men det stopper ikke der. I det store aktivitetsrommet kan dere more dere med å spille bordtennis og biljard. Her er det også både bordfotball, dart og PlayStation 4. Trives du bedre som tilskuer eller dommer, passer det fint å gjøre det fra baren, som er utstyrt med et kjøleskap til forfriskninger.

Måltidene nytes i kjøkken- og fellesrommet. Familien kan samle seg rundt det lange spisebordet i oppholdsrommet, hvor det også er mulig å slappe av i sofakroken rett ved vedovnen, som gir lun og god stemning på kjølige dager. Det store, flotte kjøkkenet er utstyrt med både to håndvasker, to komfyrer, to oppvaskmaskiner og god plass i kjøleskapet. Det finnes altså ingen unnskyldning for ikke å vise hvem som er sjefen på kjøkkenet.

Når natten faller på, har sommerhuset hele ni soverom fordelt på tre avdelinger med hvert sitt bad. Det finnes også et ekstra bad i bassengområdet. De siste seks sengeplassene er på hemsen i aktivitetsrommet, og særlig de yngre gjestene trives her.

Utendørs er det også gode muligheter for å boltre seg i solen eller grille på den store terrassen. De aller minste kan huske, hoppe på trampolinen eller bygge sandslott i sandkassen. Terrassen er delvis overbygd og flislagt, så det er ikke noe i veien for å spise ute hvis været tillater det.

Vær oppmerksom på at bildene er demobilder, da huset er under oppbygging, så det færdige hus kan afvige fra demobillederne. Planløsning er korrekt.
Sydjylland

Mommark

Luksushus 493
Leie inkludert trygghetsgaranti (per uke)

Mulighet for:

 • Sengetøy pr. sett
  135 DKK
 • Rengjøring
  2.100 DKK
OBS! Bestillingen din er først bindene når vi har bekreftet den.

Fakta

Alle våre hus har naturligvis minst 1:
Barnestol - Barneseng (uten madrass) - Vaskemaskin - Tørketrommel - Kaffemaskin - Vannkoker - Oppvaskmaskin - Mikrobøljeovn - Fryser - Brødrister - Støvsuger - Stereoanlegg - TV - Parabol/kabel-TV
Antall gjester
24
Antall soverom
9
Bygget/renovert
2021
Areal
298 m2
Tomtestørrelse
2265 m2

Fasiliteter

Innendørs fasiliteter

Utendørs fasiliteter

 • Utegrill og hagemøbler
 • Huske og sandkasse
 • Trampoline
 • Stik til elbil

Konsepter

 • Utleies ikke til ungdomsgrupper
 • Leies ikke ut til ungdomsgrupper

  Hvis dere i hovedsak er under 25 år, blir dere ansett som en ungdomsgruppe.

 • Røyking ikke tillatt
 • Husdyr tillatt (2 husdyr)
 • Kjæledyr tillatt

  Dere kan ta med opptil to husdyr uten ekstra kostnader.

Avstande

Alle avstander er oppgitt i luftlinje. Reservasjoner er laget for varierende åpningstider og mulige sesongåpninger på lokale shopping- og spisesteder.
Avstand til stranden
500 m
Avstand til restaurant
1600 m
Avstand til butikker
4300 m
Avstand til golfbane
8500 m

Romfordeling

Sengedistribusjon er indikativ som det vanligvis snakker om madrasser, som kan skyves fra hverandre og settes sammen.

 • 3 soverom med 1 dobbeltseng
 • 6 soverom med 2 enkeltsenge
 • 1 hems med 6 madrasser - best for barn

Alle våre hus har minst 1

Barnestol
Barneseng
Vaskemaskin
Tørketrommel
Kaffemaskin
Vannkoker
Oppvaskmaskin
Mikrobøljeovn
Fryser
Brødrister
Støvsuger
Stereoanlegg
TV
Parabol/kabel-TV