Feriehus med boblebad til 10 personer ved Østersjøen

På Østersjøresorten Olpenitz finner du dette luksusferiehus med stort velvære- og fritidstilbud. Feriehusparken ved Østersjøen har en fin badebukt, en havn og en lang promenade – perfekt for koselige spaserturer (området er fortsatt under konstruksjon). I tillegg finnes det utallige muligheter for strand- og vannsport ved den tyske Østersjøen, blant annet seiling og strandvolleyball.

Feriehuset er moderne utstyrt og har soveplass til 10 personer. I tillegg er det plass til to husdyr, så du enkelt kan ta med hunden på ferie. Gangen fører til det lyse stue- og spiseområdet. Her kan alle gjestene sitte sammen. Spise- og kjøkkenområdet til det koselige feriehuset er utformet slik at man enkelt kan prate sammen mens maten tilberedes. Det store lukusferiehuset er egnet både for vennepar med barn, gruppereiser eller en stor vennegjeng.

I stuen finner du en koselig peis og sofahjørne med kabel-/sattelitt-TV. Ved siden av stuen ligger det godt utstyrte aktivitetsrommet med en rekke spillemuligheter. Ha det litt gøy på ferien og vis barna hvor flinke dere er i bordfotball, bordtennis eller biljard. I tillegg kan dere spille PlayStation 4 eller ta en runde dart. Aktivitetsrommet har også en stilig bar med integrert kjøleskap – så forfriskningene er aldri langt unna. Fra stuen kommer du også ut på den store terrassen til feriehuset. Fyr opp grillen og ha en hyggelig grillkveld sammen. Slapp av i de fine terrassemøblene, len deg tilbake og pust inn den gode sjøluften.

Det store soveområdet i feriehuset ved Østersjøen ligger ved siden av aktivitetsrommet. Her finner du tre rom som hvert har én behagelig dobbeltseng. Foreldre og par kan altså fortsatt sove i samme seng på ferien. Her ligger også det lille badet i feriehuset, med dusj og WC. I tillegg finnes det ett rom med to enkeltsenger like ved inngangen. Over gangen fra dette soverommet ligger feriehusets store bad. I tillegg til dusj og WC har dette badet boblebad og badstue, der man kan slappe av og kose seg i løpet av ferien. På hemsen i feriehuset er det enda to soveplasser, og disse er spesielt godt egnet for barn.

Ferien blir garantert vellykket med dette feriehuset ved Østersjøen! Tilbring en velfortjent ferie på stranden eller bruk tiden på severdighetene i den nærliggende byen Kappeln. Bestill luksusferiehuset med aktivitetsrom hos oss nå.
Tyskland

Olpenitz

Luksushus 719
Leie inkludert trygghetsgaranti (per uke)

Mulighet for:

 • Sengetøy pr. sett
  19 EUR
 • Rengjøring
  179 EUR
OBS! Bestillingen din er først bindene når vi har bekreftet den.

Fakta

Alle våre hus har naturligvis minst 1:
Barnestol - Barneseng (uten madrass) - Vaskemaskin - Tørketrommel - Kaffemaskin - Vannkoker - Oppvaskmaskin - Mikrobøljeovn - Fryser - Brødrister - Støvsuger - Stereoanlegg - TV - Parabol/kabel-TV
Antall gjester
10
Antall soverom
4
Bygget/renovert
2018
Areal
136 m2
Tomtestørrelse
m2

Fasiliteter

Innendørs fasiliteter

Utendørs fasiliteter

 • Utegrill og hagemøbler
 • Stik til elbil

Konsepter

 • Utleies ikke til ungdomsgrupper
 • Leies ikke ut til ungdomsgrupper

  Hvis dere i hovedsak er under 25 år, blir dere ansett som en ungdomsgruppe.

 • Røyking ikke tillatt
 • Husdyr tillatt (2 husdyr)
 • Kjæledyr tillatt

  Dere kan ta med opptil to husdyr uten ekstra kostnader.

Avstande

Alle avstander er oppgitt i luftlinje. Reservasjoner er laget for varierende åpningstider og mulige sesongåpninger på lokale shopping- og spisesteder.
Avstand til stranden
1200 m
Avstand til restaurant
6000 m
Avstand til butikker
5000 m
Avstand til golfbane
12000 m

Romfordeling

Sengedistribusjon er indikativ som det vanligvis snakker om madrasser, som kan skyves fra hverandre og settes sammen.

 • 3 soverom med 1 dobbeltseng
 • 1 soverom med 2 enkeltsenge
 • 1 hems med 2 madrasser - best for barn

Alle våre hus har minst 1

Barnestol
Barneseng
Vaskemaskin
Tørketrommel
Kaffemaskin
Vannkoker
Oppvaskmaskin
Mikrobøljeovn
Fryser
Brødrister
Støvsuger
Stereoanlegg
TV
Parabol/kabel-TV