Nydelig basseng- og aktivitetshus for 18 personer i Bjerregaard

Dette fine hus med basseng befinner seg på vestkysten til Jylland – perfekt både for de som driver med vannsport og de som liker å tilbringe tid i naturen. Feriehusområdet Bjerregaard ligger på landtungen Holmsland Klit, som skiller Ringkøbing Fjord fra Nordsjøen. Det er knappe 20 km til havnebyen Hvide Sande – perfekt for en kjapp tur. Andre reisemål i nærheten er den gamle fiskelandsbyen Nymindegab, fuglereservatet Tipperne og vikingehavnen Bork.

Luksushuset står blant vakkert dynelandskap. Eiendommen ligger i nærheten av stranden, og har til sammen et areal på 2550 m². Det romslige feriehuset er utstyrt til 18 personer. I tillegg er opptil to husdyr tillatt.

Grunnrisset har to separate soveområder som har ett bad hver. Det mindre området har et dobbeltrom og to rom med to senger, og det større området har også et dobbeltrom, i tillegg til tre rom med to senger. Ytterligere sovemuligheter finner du på hemsen.

I den åpne kjøkken- og stueløsningen kan man samles for måltider sammen, en filmkveld eller bare litt brettspill eller prat. Kjøkkenet er godt utstyrt med to komfyrer, slik at det alltid blir nok mat til alle. Det er selvfølgelig plass til alle rundt det store langbordet. I stueområdet finner du lenestoler og sofaer der du kan chille og koble av.

Hjertet i luksusferiehuset er aktivitetsrommet. Her kan dere spille et slag biljard, bordtennis eller bordfotball. Det finnes en Playstation 4 til de som heller spiller digitalt. I tillegg har rommet en bar med forfriskninger, hvor man kan sitte og se på de som spiller.

Huset har et velværeområde med svømmebasseng, der du kan slappe av og kose deg. Et innendørs badebasseng med motstrømsanlegg og vannsklie sørger for at dere kan bade også når det regner. Du kan slappe av i det store boblebadet eller i badstuen.
I bassengområdet finner du også enda et bad med to dusjer.
Også utenfor huset er det nok å ta seg til. Her finner du to terrasser, delvis overbygget. Den større terrassen har til og med et utekjøkken, som dere kan bruke til å lage mat under åpen himmel. Selvsagt har terrassene også sittemøbler og bord.

Tomten er godt utstyr for barn. De kan leke i sandkassen, på huskene eller trampolinen. I tillegg har hagen en sandvolleyballbane som ikke bare de små har glede av. I dette feriehuset får du garantert en spennende og morsom ferie!
Vestjylland

Bjerregård

Luksushus 420
Leie inkludert trygghetsgaranti (per uke)

Mulighet for:

 • Sengetøy pr. sett
  135 DKK
 • Rengjøring obligatorisk
  1.800 DKK
 • Startpakke
  300 DKK

  Startpakken inneholder: 3 flasker flytende håndsåpe, 1 flaske oppvaskmiddel, 10 oppvasktabletter, 8 ruller toalettpapir, 3 ruller kjøkkenpapir, salt og pepper, 20 kaffefiltre, 1 rull avfallsposer, 1 pakke oppvaskkluter, 2 kjøkkenhåndklær

OBS! Bestillingen din er først bindene når vi har bekreftet den.

Fakta

Alle våre hus har naturligvis minst 1:
Barnestol - Barneseng (uten madrass) - Vaskemaskin - Tørketrommel - Kaffemaskin - Vannkoker - Oppvaskmaskin - Mikrobøljeovn - Fryser - Brødrister - Støvsuger - Stereoanlegg - TV - Parabol/kabel-TV
Antall gjester
18
Antall soverom
7
Bygget/renovert
2018
Areal
290 m2
Tomtestørrelse
2550 m2

Fasiliteter

Innendørs fasiliteter

Utendørs fasiliteter

 • Utegrill og hagemøbler
 • Huske og sandkasse
 • Volleyballbane
 • Trampoline

Konsepter

 • Utleies ikke til ungdomsgrupper
 • Leies ikke ut til ungdomsgrupper

  Hvis dere i hovedsak er under 25 år, blir dere ansett som en ungdomsgruppe.

 • Røyking ikke tillatt
 • Husdyr tillatt (2 husdyr)
 • Kjæledyr tillatt

  Dere kan ta med opptil to husdyr uten ekstra kostnader.

Avstande

Alle avstander er oppgitt i luftlinje. Reservasjoner er laget for varierende åpningstider og mulige sesongåpninger på lokale shopping- og spisesteder.
Avstand til stranden
100 m
Avstand til restaurant
20000 m
Avstand til butikker
1000 m
Avstand til golfbane
20500 m

Romfordeling

Sengedistribusjon er indikativ som det vanligvis snakker om madrasser, som kan skyves fra hverandre og settes sammen.

 • 2 soverom med 1 dobbeltseng
 • 5 soverom med 2 enkeltsenge
 • 1 hems med 4 madrasser - best for barn

Alle våre hus har minst 1

Barnestol
Barneseng
Vaskemaskin
Tørketrommel
Kaffemaskin
Vannkoker
Oppvaskmaskin
Mikrobøljeovn
Fryser
Brødrister
Støvsuger
DVD-spiller
Stereoanlegg
TV
Parabol/kabel-TV