Pent feriehus med basseng, utendørs boblebad og aktiviteter i ferieparadiset Blåvand

Dette romslige feriehuset med plass til 18 personer ligger i koselige Blåvand – det flotteste feriestedet på vestkysten. Feriestemningen i området er til å ta og føle på, og feriehuset har et eget bassengområde, et spennende aktivitetsrom og plass nok til at mange kan feriere sammen.

Mulighetene for en avslappende ferie med venner eller familie er mange, og huset byr på mange forskjellige aktiviteter.

Midt i det luksuriøse feriehuset ligger det romslige kjøkkenrommet, med plass til alle husets gjester. Det er plass til kokker i alle aldre når middagen tilberedes i det velutstyrte, ekstra store kjøkkenet. Når maten er ferdig, kan den nytes ved det lange spisebordet midt i rommet.

Hvis du heller vil være tilskuer under matlagingen, kan du nyte en god bok eller film i rommets koselige sofagruppe – perfekt til avslappende kvelder.

Om det ikke frister med kosekveld i sofaen, er det også mulig å tilbringe kvelden i feriehusets bassengområde. Her finner dere det forfriskende bassenget med vannsklie, hvor dere kan ta en dukkert uansett vær og årstid. Bassengområdet er særlig populært blant de yngre gjestene!
Hvis det du søker etter er avslapning og velvære, finnes det her både boblebad og badstue. Her kan du slappe helt av, mens du nyter varmen.

Hvis været tillater det, er det direkte tilgang til hyttas flotte terrasse fra husets kjøkkenområde. Her er det rikelig med spiseplass, og det er mulig å tilberede måltidene på feriehusets gassgrill. Mens de voksne griller, kan barna leke i leketårnet eller hoppe på den nedgravde trampolinen.

På terrassen finnes det, i tillegg til spiseplass og grill, enda flere muligheter for velvære. I den ene enden av terrassen, kan dere ta en dukkert i feriehusets utendørs boblebad. På varme dager kan dere nyte en forfriskning i den hyggelige sofagruppen, som ligger bak en vindskjerm sammen med boblebadet.

Feriehuset byr på forskjellige aktiviteter og koselige kroker, blant annet husets store innendørs aktivitetsrom. Her kan dere utfordre hverandre i bordtennis, bordfotball, dart eller biljard. I tillegg har rommet en bar hvor man kan slukke tørsten mens man følger med på spillet.

Når dere er slitne etter dagens mange aktiviteter, kan dere nyte en god natts søvn i et av feriehusets sju dobbeltrom. Soverommene er fordelt på to soveavdelinger med tilhørende bad, i hver sin ende av huset. Det finnes også soveplasser på hemsen, hvor det er plass til
opptil fire gjester.

Vær oppmerksom på at bildene er demobilder, da huset er under oppbygging, så det færdige hus kan afvige fra demobillederne.
Vestjylland

Blåvand

Luksushus 498
Leie inkludert trygghetsgaranti (per uke)

Mulighet for:

 • Sengetøy pr. sett
  135 DKK
 • Rengjøring
  2.000 DKK
OBS! Bestillingen din er først bindene når vi har bekreftet den.

Fakta

Alle våre hus har naturligvis minst 1:
Barnestol - Barneseng (uten madrass) - Vaskemaskin - Tørketrommel - Kaffemaskin - Vannkoker - Oppvaskmaskin - Mikrobøljeovn - Fryser - Brødrister - Støvsuger - Stereoanlegg - TV - Parabol/kabel-TV
Antall gjester
18
Antall soverom
7
Bygget/renovert
2021
Areal
242 m2
Tomtestørrelse
2449 m2

Fasiliteter

Innendørs fasiliteter

Utendørs fasiliteter

 • Boblebad
 • Utegrill og hagemøbler
 • Huske og sandkasse
 • Leketårn for barn
 • Trampoline
 • Stik til elbil

Konsepter

 • Utleies ikke til ungdomsgrupper
 • Leies ikke ut til ungdomsgrupper

  Hvis dere i hovedsak er under 25 år, blir dere ansett som en ungdomsgruppe.

 • Røyking ikke tillatt
 • Husdyr tillatt (2 husdyr)
 • Kjæledyr tillatt

  Dere kan ta med opptil to husdyr uten ekstra kostnader.

Avstande

Alle avstander er oppgitt i luftlinje. Reservasjoner er laget for varierende åpningstider og mulige sesongåpninger på lokale shopping- og spisesteder.
Avstand til stranden
1900 m
Avstand til restaurant
450 m
Avstand til butikker
800 m
Avstand til golfbane
6000 m

Romfordeling

Sengedistribusjon er indikativ som det vanligvis snakker om madrasser, som kan skyves fra hverandre og settes sammen.

 • 2 soverom med 1 dobbeltseng
 • 5 soverom med 2 enkeltsenge
 • 1 hems med 4 madrasser - best for barn

Alle våre hus har minst 1

Barnestol
Barneseng
Vaskemaskin
Tørketrommel
Kaffemaskin
Vannkoker
Oppvaskmaskin
Mikrobøljeovn
Fryser
Brødrister
Støvsuger
Stereoanlegg
TV
Parabol/kabel-TV