Luksushus for 30 personer med svømmebasseng og flerbruksbane

Ser du etter et feriehus hvor du kan samle hele familien, er dette luksuriøse huset midt i blinken. Her er det nemlig plass til hele 30 personer, i tillegg til at huset byr på mange fasiliteter og muligheter for moro og lek. Feriehuset ligger ved Houstrup Strand ved Nordsjøen. Dette området er kjent for usedvanlig vakker natur, særlig den flotte stranden, som også er verdt et besøk på høsten og vinteren. Her kan vi garantere frisk luft og vind som rusker i håret. Feriehuset har forskjellige velværefasiliteter, som man for eksempel kan nyte etter en lang og forfriskende spasertur.

I velværeavdelingen er det både et boblebad med plass til 6–8 personer og en herlig varm badstue. Badeglade gjester kan ta en dukkert i det 23 m2 store innendørs svømmebassenget med vannsklie, romersk trapp og motstrømsanlegg.

Houstrup Strand ligger mellom Nymindegab og Henne Strand og i nærheten av de mange attraksjonene på Vestjylland, blant annet Legoland, Blåbjerg Stenen, Givskud Zoo og Ribe domkirke.

Luksushuset har kombinert kjøkken og stue. Det store kjøkkenet er utstyrt med to håndvasker, to stekeovner, to komfyrer, to oppvaskmaskiner og rikelig med kjøle- og fryseplass. Fra det lange spisebordet er det god utsikt til bassenget.

I den ene enden av huset ligger det store og lyse aktivitetsrommet, hvor man blant annet kan spille biljard, bordtennis, dart og bordfotball. Du finner også en bar i hjørnet samt en sofakrok med TV og PlayStation 4.

Feriehuset er ideelt for flere familier som ønsker å feriere under samme tak, og samtidig ha mulighet til å trekke seg tilbake for å tilbringe litt tid alene. De 12 soverommene i huset er nemlig fordelt på fire forskjellige avdelinger, hver med tre dobbeltrom og et bad. Feriehuset har totalt fem bad. De siste seks soveplassene er på hemsen i aktivitetsrommet (best egnet for barn og unge).
På den delvis overbygde terrassen kan man grille og hygge seg sammen.


Feriehuset har et stort utendørs lekeområde og en flerbruksbane, som deles med gjestene i nabohuset, så her er det nok å gjøre for lekelystne i alle aldre. På lekeområdet finnes det både huskestativ, leketårn med rutsjebaner og klatrestativ. Flerbruksbanen, som er belagt med kunstgress, kan brukes til blant annet fotball, basketball, fotballtennis, volleyball og badminton.
På lekeplassen er det også bord og benker der spillerne eller tilskuerne kan nyte noe forfriskende. I tillegg har feriehuset en nedgravd trampoline i hagen.
Leie inkludert trygghetsgaranti (per uke)

Mulighet for:

 • Sengetøy pr. sett
  135 DKK
 • Rengjøring
  2.600 DKK
 • Startpakke
  300 DKK

  Startpakke

OBS! Bestillingen din er først bindene når vi har bekreftet den.

Fakta

Alle våre hus har naturligvis minst 1:
Barnestol - Barneseng (uten madrass) - Vaskemaskin - Tørketrommel - Kaffemaskin - Vannkoker - Oppvaskmaskin - Mikrobøljeovn - Fryser - Brødrister - Støvsuger - Stereoanlegg - TV - Parabol/kabel-TV
Antall gjester
30
Antall soverom
12
Bygget/renovert
2019
Areal
375 m2
Tomtestørrelse
2500 m2

Fasiliteter

Innendørs fasiliteter

Utendørs fasiliteter

 • Utegrill og hagemøbler
 • Huske og sandkasse
 • Leketårn for barn
 • Trampoline
 • Multibane

Konsepter

 • Utleies ikke til ungdomsgrupper
 • Leies ikke ut til ungdomsgrupper

  Hvis dere i hovedsak er under 25 år, blir dere ansett som en ungdomsgruppe.

 • Røyking ikke tillatt
 • Husdyr tillatt (2 husdyr)
 • Kjæledyr tillatt

  Dere kan ta med opptil to husdyr uten ekstra kostnader.

Avstande

Alle avstander er oppgitt i luftlinje. Reservasjoner er laget for varierende åpningstider og mulige sesongåpninger på lokale shopping- og spisesteder.
Avstand til stranden
4000 m
Avstand til restaurant
2200 m
Avstand til butikker
750 m
Avstand til golfbane
15000 m

Romfordeling

Sengedistribusjon er indikativ som det vanligvis snakker om madrasser, som kan skyves fra hverandre og settes sammen.

 • 4 soverom med 1 dobbeltseng
 • 8 soverom med 2 enkeltsenge
 • 1 hems med 6 madrasser - best for barn

Alle våre hus har minst 1

Barnestol
Barneseng
Vaskemaskin
Tørketrommel
Kaffemaskin
Vannkoker
Oppvaskmaskin
Mikrobøljeovn
Fryser
Brødrister
Støvsuger
Stereoanlegg
TV
Parabol/kabel-TV