Stort luksushus ved Houstrup Strand på Vestjylland

Det kan være hyggelig å leie et feriehus både på sommeren og om vinteren, og i dette feriehuset er dere garantert underholdning og aktiviteter – uansett vær og vind. Her finnes det nemlig en rekke innendørsaktiviteter, som bordtennis, biljard, bordfotball og dart. På aktivitetsrommet finnes det en sofagruppe, der man kan se på film eller spille PlayStation 4, og det er også her du finner feriehusets bar med eget kjøleskap.

Feriehuset har også en egen bassengavdeling med et 20 m2 innendørs svømmebasseng. Svømmebassenget har romersk trapp, vannsklie og motstrømsanlegg. Her kan dere bade og kose dere akkurat så lenge dere ønsker. Når alle kreftene er brukt opp, kan dere slappe av i boblebadet eller badstuen.

Feriehuset har plass til totalt 20 gjester fordelt på 8 soverom og en hems med 4 soveplasser (best egnet for barn og unge).
Kjøkkenet er sentralt plassert i feriehuset og har god plass, slik at alle gjestene kan spise sammen. Ferie betyr avslapning og avkobling, så fyr opp peisen, hiv beina på puffen og kos deg i sofakroken foran TV-en eller med en god bok.

For mange er god mat en viktig del av ferien. Kjøkkenet er selvfølgelig velutstyrt og har to oppvaskmaskiner, to stekeovner, to vasker og rikelig med plass i kjøleskapet, slik at det er lett å oppbevare og tilberede mat til mange mennesker.

Feriehuset ligger i vakre omgivelser i Houstrup Strand ved Nordsjøen. Området er preget av flott natur og har en herlig badestrand med god plass. Vestjylland har mange spennende severdigheter og attraksjoner, og feriehuset er derfor et godt utgangspunkt for en utflukt til f.eks. Legoland, Tirpitz-bunkeren eller Givskud Zoo.

Feriehuset har en flott delvis overbygd terrasse med grill og hagemøbler, som er perfekt for en hyggelig grillkveld eller avslapning i solen. I hagen er det en huske, sandkasse og trampoline til barna.
Leie inkludert trygghetsgaranti (per uke)

Mulighet for:

 • Sengetøy pr. sett
  135 DKK
 • Rengjøring obligatorisk
  1.900 DKK
 • Startpakke
  300 DKK

  Startpakke

OBS! Bestillingen din er først bindene når vi har bekreftet den.

Fakta

Alle våre hus har naturligvis minst 1:
Barnestol - Barneseng (uten madrass) - Vaskemaskin - Tørketrommel - Kaffemaskin - Vannkoker - Oppvaskmaskin - Mikrobøljeovn - Fryser - Brødrister - Støvsuger - Stereoanlegg - TV - Parabol/kabel-TV
Antall gjester
20
Antall soverom
8
Bygget/renovert
2019
Areal
267 m2
Tomtestørrelse
1790 m2

Fasiliteter

Innendørs fasiliteter

Utendørs fasiliteter

 • Utegrill og hagemøbler
 • Huske og sandkasse
 • Trampoline

Konsepter

 • Utleies ikke til ungdomsgrupper
 • Leies ikke ut til ungdomsgrupper

  Hvis dere i hovedsak er under 25 år, blir dere ansett som en ungdomsgruppe.

 • Røyking ikke tillatt
 • Husdyr tillatt (2 husdyr)
 • Kjæledyr tillatt

  Dere kan ta med opptil to husdyr uten ekstra kostnader.

Avstande

Alle avstander er oppgitt i luftlinje. Reservasjoner er laget for varierende åpningstider og mulige sesongåpninger på lokale shopping- og spisesteder.
Avstand til stranden
4000 m
Avstand til restaurant
2200 m
Avstand til butikker
750 m
Avstand til golfbane
15000 m

Romfordeling

Sengedistribusjon er indikativ som det vanligvis snakker om madrasser, som kan skyves fra hverandre og settes sammen.

 • 3 soverom med 1 dobbeltseng
 • 5 soverom med 2 enkeltsenge
 • 1 hems med 4 madrasser - best for barn

Alle våre hus har minst 1

Barnestol
Barneseng
Vaskemaskin
Tørketrommel
Kaffemaskin
Vannkoker
Oppvaskmaskin
Mikrobøljeovn
Fryser
Brødrister
Støvsuger
Stereoanlegg
TV
Parabol/kabel-TV