Stort luksusferiehus med basseng ved Houstrup Strand

Det å leie et feriehus i Danmark kan være en fantastisk opplevelse – uansett årstid! Sommerferie, vinterferie eller helgetur – alt er mulig når feriehuset er fylt med aktiviteter og moro slik som dette luksushuset.

Her spares det ikke på underholdningen, og både små og store kan spille og kose seg sammen dagen lang. Feriehuset har nemlig et adskilt aktivitetsrom med god plass og en rekke ulike spill, blant annet biljard, bordtennis, bordfotball og dart. I aktivitetsrommet finner du dessuten en sofagruppe, PlayStation 4 og en bar med kjøleskap, slik at de som konkurrerer, kan kjøle seg ned med noe kaldt å drikke.

Feriehuset ligger ikke langt fra den populære Houstrup Stand ved den flotte Nordsjøen. Dere er imidlertid sikret et bad uansett årstid. Luksushuset har nemlig en helt egen badeavdeling. Her finnes det et 20 m2 stort svømmebasseng med vannsklie og motstrømsanlegg. Svømmebassenget har også en romersk trapp, som gjør det lett å komme seg ut i vannet. Dere kan også slappe av i boblebadet eller rense kroppen i den varme badstuen.

Feriehuset har et flott kjøkkenallrom med stor takhøyde og god akustikk. Her finner dere et stort kjøkken utstyrt med to oppvaskmaskiner, to stekeovner, to håndvasker og rikelig med plass i kjøleskapet. Her kan dere samles for å nyte et herlig måltid sammen eller slappe av i sofagruppen og nyte varmen fra peisen på kjølige dager.

Ferie er synonymt med avslapping og avkobling, og derfor er det viktig å sove godt om natten. Det kan man gjøre i et av de 8 dobbeltrommene eller på hemsen med 4 madrasser (best egnet for barn og unge). Feriehuset har totalt 4 bad.

Den danske solen kan nytes på terrassen, som er utstyrt med hagemøbler og grill. Ute er det nok av plass å boltre seg på, og for barna finnes det aktiviteter som trampoline, sandkasse og huske.
Houstrup Strand er et herlig feriehusområde på Vestjylland i nærheten av Nordsjøen. Området byr på flotte naturopplevelser, som Blåbjerg Plantage og en herlig sandstrand med Blått Flagg-sertifisering. Vestjylland har aktiviteter både for store og små, og i kjøreavstand fra feriehuset finnes det en rekke flotte spisesteder, iskrembarer og idylliske, små feriebyer, for eksempel Hvide Sand og Nymindegab.
Leie inkludert trygghetsgaranti (per uke)

Mulighet for:

 • Sengetøy pr. sett
  135 DKK
 • Rengjøring
  1.900 DKK
 • Startpakke
  300 DKK

  Startpakke

OBS! Bestillingen din er først bindene når vi har bekreftet den.

Fakta

Alle våre hus har naturligvis minst 1:
Barnestol - Barneseng (uten madrass) - Vaskemaskin - Tørketrommel - Kaffemaskin - Vannkoker - Oppvaskmaskin - Mikrobøljeovn - Fryser - Brødrister - Støvsuger - Stereoanlegg - TV - Parabol/kabel-TV
Antall gjester
20
Antall soverom
8
Bygget/renovert
2019
Areal
267 m2
Tomtestørrelse
1824 m2

Fasiliteter

Innendørs fasiliteter

Utendørs fasiliteter

 • Utegrill og hagemøbler
 • Huske og sandkasse
 • Trampoline

Konsepter

 • Utleies ikke til ungdomsgrupper
 • Leies ikke ut til ungdomsgrupper

  Hvis dere i hovedsak er under 25 år, blir dere ansett som en ungdomsgruppe.

 • Røyking ikke tillatt
 • Husdyr tillatt (2 husdyr)
 • Kjæledyr tillatt

  Dere kan ta med opptil to husdyr uten ekstra kostnader.

Avstande

Alle avstander er oppgitt i luftlinje. Reservasjoner er laget for varierende åpningstider og mulige sesongåpninger på lokale shopping- og spisesteder.
Avstand til stranden
4000 m
Avstand til restaurant
2200 m
Avstand til butikker
750 m
Avstand til golfbane
15000 m

Romfordeling

Sengedistribusjon er indikativ som det vanligvis snakker om madrasser, som kan skyves fra hverandre og settes sammen.

 • 3 soverom med 1 dobbeltseng
 • 5 soverom med 2 enkeltsenge
 • 1 hems med 4 madrasser - best for barn

Alle våre hus har minst 1

Barnestol
Barneseng
Vaskemaskin
Tørketrommel
Kaffemaskin
Vannkoker
Oppvaskmaskin
Mikrobøljeovn
Fryser
Brødrister
Støvsuger
Stereoanlegg
TV
Parabol/kabel-TV