Luksusferiehus med basseng ved Houstrup Strand

Når hele familien skal reise på ferie sammen, kan det være vanskelig å finne et feriehus som er stort nok, men det blir ikke et problem her. Dette luksushuset har nemlig plass til hele 20 personer. Huset har 8 soverom og 4 soveplasser på hemsen, som er populær blant familiens barn og unge.

Feriehuset ligger i Houstrup Strand ved Nordsjøen og byr på en rekke aktivitetsmuligheter. Dere kan f.eks. ta et slag biljard eller se hvem som briljerer i bordtennis, Airhockey eller bordfotball. I aktivitetsrommet finnes det også et dartspill og PlayStation 4. Fra baren i hjørnet kan det serveres kald drikke.

Hvis dere foretrekker velvære og avslapning, trenger dere ikke å bekymre dere. Huset har både et herlig boblebad og en varm badstue som dere kan slappe av i etter en svømmetur i det 20 m2 store innendørs svømmebassenget. Bassenget har en romersk trapp, som gjør det lett å komme seg ut i og opp av bassenget, en vannsklie og motstrømsanlegg.

I det store kjøkkenallrommet er det plass til å samle alle når dere vil kose dere med kakebaking, et spill eller en film. For å gjøre det lettere å lage mat til flere mennesker er kjøkkenet utstyrt med to stekeovner, to oppvaskmaskiner, to håndvasker og godt med plass i både kjøleskap og fryser. I oppholdsrommet finnes det en peis, som gir en lun atmosfære på kjølige dager.

Når man er mange mennesker som skal tilbringe ferien sammen, kan det være godt å ha muligheten til å trekke seg tilbake og hvile litt. Feriehusets 8 soverom er fordelt på 3 ulike soveavdelinger med hvert sitt bad. Dette er ideelt for flere familier som er på ferie sammen, men som også ønsker seg litt ro og privatliv.

Utendørs er det god plass og fasiliteter for lek og moro. Hagen har trampoline, huskestativ og sandkasse, og på plenen kan man leke og spille ballspill. Terrassen er utstyrt med grill og hagemøbler, noe som er perfekt for en hyggelig grillkveld utendørs.

Houstrup er kjent for sin herlige, brede sandstrand med flotte sanddyner. Stranden er tildelt Blått Flagg-sertifisering og egner seg derfor perfekt for utflukter. Om sommeren kan man kose seg i solen, og hvis man liker vannsport og action, er dette også en mulighet – selv på kjølige dager. Det finnes flere innkjøpsmuligheter og restauranter i nærheten. Blåbjerg sanddyneplantasje er et vakkert sted for både turgåing og terrengsykling.
Leie inkludert trygghetsgaranti (per uke)

Mulighet for:

 • Sengetøy pr. sett
  135 DKK
 • Rengjøring
  1.900 DKK
 • Startpakke
  300 DKK

  Startpakke

OBS! Bestillingen din er først bindene når vi har bekreftet den.

Fakta

Alle våre hus har naturligvis minst 1:
Barnestol - Barneseng (uten madrass) - Vaskemaskin - Tørketrommel - Kaffemaskin - Vannkoker - Oppvaskmaskin - Mikrobøljeovn - Fryser - Brødrister - Støvsuger - Stereoanlegg - TV - Parabol/kabel-TV
Antall gjester
20
Antall soverom
8
Bygget/renovert
2019
Areal
267 m2
Tomtestørrelse
1813 m2

Fasiliteter

Innendørs fasiliteter

Utendørs fasiliteter

 • Utegrill og hagemøbler
 • Huske og sandkasse
 • Trampoline
 • Stik til elbil

Konsepter

 • Utleies ikke til ungdomsgrupper
 • Leies ikke ut til ungdomsgrupper

  Hvis dere i hovedsak er under 25 år, blir dere ansett som en ungdomsgruppe.

 • Røyking ikke tillatt
 • Husdyr tillatt (2 husdyr)
 • Kjæledyr tillatt

  Dere kan ta med opptil to husdyr uten ekstra kostnader.

Avstande

Alle avstander er oppgitt i luftlinje. Reservasjoner er laget for varierende åpningstider og mulige sesongåpninger på lokale shopping- og spisesteder.
Avstand til stranden
4000 m
Avstand til restaurant
2200 m
Avstand til butikker
750 m
Avstand til golfbane
15000 m

Romfordeling

Sengedistribusjon er indikativ som det vanligvis snakker om madrasser, som kan skyves fra hverandre og settes sammen.

 • 3 soverom med 1 dobbeltseng
 • 5 soverom med 2 enkeltsenge
 • 1 hems med 4 madrasser - best for barn

Alle våre hus har minst 1

Barnestol
Barneseng
Vaskemaskin
Tørketrommel
Kaffemaskin
Vannkoker
Oppvaskmaskin
Mikrobøljeovn
Fryser
Brødrister
Støvsuger
Stereoanlegg
TV
Parabol/kabel-TV