Luksushus med basseng ved Houstrup Strand

Vestkysten er et populært feriereisemål i Danmark – og ikke uten grunn. Her bor dere nemlig i nærheten av den brusende Nordsjøen, som innbyr til hygge og bading på stranden om sommeren og lange, friske turer om høsten og vinteren. Houstrup Strand er en vakker perle i Vestjylland, og stranden er tildelt Blått Flagg-sertifisering for det forholdsvis rolige og grunne vannet.

Husets bassengrom er alltid populært blant badeglade gjester. Her kan man boltre seg i vannet dagen lang, skli i vannsklien eller måle krefter med motstrømsanlegget. Svømmebassenget (18 m2) har også en romersk trapp, som gjør det lett å komme seg ut i og opp av vannet. Du kan også nyte en avslappende stund i boblebadet eller varmen i badstuen.

I aktivitetsrommet er det stemning for lek og moro. Bordtennis, biljard, bordfotball og dart er blant spillene du finner her, og i baren i hjørnet er det et kjøleskap. Aktivitetsrommet har også en koselig sofakrok med TV og PlayStation 4. Her er også Shuffleboard Spill und BOB-Spill.

Midt i huset er det flotte kjøkken- og fellesrommet med stor takhøyde og et elegant innredet kjøkken. Kjøkkenet er utstyrt med blant annet to oppvaskmaskiner, to ovner og to kombiskap. Det er selvfølgelig plass til at alle gjestene kan samles rundt spisebordet til et hyggelig måltid. I tillegg kan du slappe av i stueområdet, der du finner både sofagruppe, TV og vedovn.

Feriehuset har to soveavdelinger med henholdsvis 3 og 4 soverom og bad. De siste 4 soveplassene er på hemsen, som alltid er populær blant barn og ungdom. I alt har feriehuset 3 bad.

Husets delvis overbygd terrasse med grill og hagemøbler er perfekt for en hyggelig grillkveld eller avslapning i solen. De yngste feriegjestene kan more seg med å hoppe på trampolinen i hagen og leke i sandkassen. I tillegg kan barna boltre seg med husker og sandkasse.

Vær oppmerksom på at udebildene er demobilder.
Leie inkludert trygghetsgaranti (per uke)

Mulighet for:

 • Sengetøy pr. sett
  135 DKK
 • Rengjøring obligatorisk
  1.800 DKK
 • Startpakke
  300 DKK

  Startpakke

OBS! Bestillingen din er først bindene når vi har bekreftet den.

Fakta

Alle våre hus har naturligvis minst 1:
Barnestol - Barneseng (uten madrass) - Vaskemaskin - Tørketrommel - Kaffemaskin - Vannkoker - Oppvaskmaskin - Mikrobøljeovn - Fryser - Brødrister - Støvsuger - Stereoanlegg - TV - Parabol/kabel-TV
Antall gjester
18
Antall soverom
7
Bygget/renovert
2019
Areal
242 m2
Tomtestørrelse
2085 m2

Fasiliteter

Innendørs fasiliteter

Utendørs fasiliteter

 • Utegrill og hagemøbler
 • Huske og sandkasse
 • Trampoline

Konsepter

 • Utleies ikke til ungdomsgrupper
 • Leies ikke ut til ungdomsgrupper

  Hvis dere i hovedsak er under 25 år, blir dere ansett som en ungdomsgruppe.

 • Røyking ikke tillatt
 • Husdyr tillatt (2 husdyr)
 • Kjæledyr tillatt

  Dere kan ta med opptil to husdyr uten ekstra kostnader.

Avstande

Alle avstander er oppgitt i luftlinje. Reservasjoner er laget for varierende åpningstider og mulige sesongåpninger på lokale shopping- og spisesteder.
Avstand til stranden
4000 m
Avstand til restaurant
2200 m
Avstand til butikker
750 m
Avstand til golfbane
15000 m

Romfordeling

Sengedistribusjon er indikativ som det vanligvis snakker om madrasser, som kan skyves fra hverandre og settes sammen.

 • 2 soverom med 1 dobbeltseng
 • 5 soverom med 2 enkeltsenge
 • 1 hems med 4 madrasser - best for barn

Alle våre hus har minst 1

Barnestol
Barneseng
Vaskemaskin
Tørketrommel
Kaffemaskin
Vannkoker
Oppvaskmaskin
Mikrobøljeovn
Fryser
Brødrister
Støvsuger
Stereoanlegg
TV
Parabol/kabel-TV