Totalrenovert hus med moderne innredning, mange aktiviteter og ballbinge i Søndervig

Ikke langt fra Søndervigs hyggelige feriestemning, og med flott beliggenhet i nærheten av stranden, ligger dette lekre feriehuset med plass til 28 personer. I tillegg til de perfekte rammene utendørs med fin beliggenhet og utendørs ballbinge i hagen, kan huset skilte med stilfull innredning og lekre fasiliteter. Her er det så visst ikke spart på detaljene! Med et flott område, en hyggelig atmosfære og gode fasiliteter har man de beste forutsetninger for en super familieferie eller en etterlengtet helgetur med venner.

Uansett vær kan dere året rundt nyte en dukkert i feriehusets 22 m² store svømmebasseng. Hvis det frister mer å slappe av i boblebadet, er det også en mulighet.
Følelsen av velvære og avkobling fortsetter utendørs; feriehuset har nemlig en utvendig badstue med direkte utgang fra bassengrommet.

Og når man først er ute av huset, stopper ikke aktivitetene her. Husets gjester har fri tilgang til et stort flerbruksanlegg med både kunstgressbane og lekeområder. Her kan både barn og voksne spille fotball i timevis.

Moroa fortsetter innendørs i sommerhusets aktivitetsrom, hvor man kan utfordre hverandre i bordtennis, bordfotball, dart og biljard. Når kampen er over, kan duellantene ta en pause i husets sofagruppe eller nyte en kald forfriskning i feriehusets bar, hvor man har god oversikt over de som spiller.

Fra aktivitetsrommet har man direkte utgang til selve hyggeplassen, nemlig feriehusets egen atriumgård.

Her finner dere et lekkert loungeområde med lys i gulvet, hvor kveldstimene kan nytes i ly for vinden.
Hvis solen fortsatt er oppe, har man fra aktivitetsrommet også tilgang til feriehusets minste terrasse.

Luksushusets samlingspunkt er det store kjøkkenrommet, med god plass til alle husets 28 gjester. Her kan dere trylle frem de lekreste middager i det velutstyrte XL-kjøkkenet, med både ekstra kjøleplass, ekstra komfyrplass og to oppvaskmaskiner. Etter matlagingen kan dere nyte resultatet ved det lange spisebordet i midten av rommet, som har god plass til hele flokken.

I dette store fellesrommet finner dere også husets store sofagruppe samt en TV i en helt egen hyggekrok – det perfekte stedet for en avslappende kveld.

Hvis været spiller på lag, har kjøkkenet direkte utgang til feriehusets store treterrasse. Her kan dere gå rett ut på en stor terrasse med god spiseplass og muligheten til å tilberede måltider på gassgrillen.

Når det er på tide å legge seg, kan man nyte en god natts søvn i et av husets ti soverom, eller på hemsen, som har sju av husets 28 soveplasser. Soverommene er fordelt på fire sofaavdelinger, hvor dere finner tilhørende bad i begge ender av huset.

Vær oppmerksom på at bildene er demobilder, da huset er under oppbygging, så det færdige hus kan afvige fra demobillederne. Planløsning er korrekt.
Vestjylland

Klegod

Luksushus 528
Leie inkludert trygghetsgaranti (per uke)

Mulighet for:

 • Sengetøy pr. sett
  135 DKK
 • Rengjøring
  2.600 DKK
OBS! Bestillingen din er først bindene når vi har bekreftet den.

Fakta

Alle våre hus har naturligvis minst 1:
Barnestol - Barneseng (uten madrass) - Vaskemaskin - Tørketrommel - Kaffemaskin - Vannkoker - Oppvaskmaskin - Mikrobøljeovn - Fryser - Brødrister - Støvsuger - Stereoanlegg - TV - Parabol/kabel-TV
Antall gjester
28
Antall soverom
10
Bygget/renovert
2021
Areal
390 m2
Tomtestørrelse
6000 m2

Fasiliteter

Innendørs fasiliteter

Utendørs fasiliteter

 • Sauna
 • Utegrill og hagemøbler
 • Huske og sandkasse
 • Fottballmål
 • Volleyballbane
 • Multibane
 • Basketballkurv
 • Stik til elbil

Konsepter

 • Utleies ikke til ungdomsgrupper
 • Leies ikke ut til ungdomsgrupper

  Hvis dere i hovedsak er under 25 år, blir dere ansett som en ungdomsgruppe.

 • Røyking ikke tillatt
 • Husdyr tillatt (2 husdyr)
 • Kjæledyr tillatt

  Dere kan ta med opptil to husdyr uten ekstra kostnader.

Avstande

Alle avstander er oppgitt i luftlinje. Reservasjoner er laget for varierende åpningstider og mulige sesongåpninger på lokale shopping- og spisesteder.
Avstand til stranden
900 m
Avstand til restaurant
3800 m
Avstand til butikker
4600 m
Avstand til golfbane
6700 m

Romfordeling

Sengedistribusjon er indikativ som det vanligvis snakker om madrasser, som kan skyves fra hverandre og settes sammen.

 • 7 soverom med 1 dobbeltseng
 • 2 soverom med 2 enkeltsenge
 • 1 sovrom med 1 køyeseng

Alle våre hus har minst 1

Barnestol
Barneseng
Vaskemaskin
Tørketrommel
Kaffemaskin
Vannkoker
Oppvaskmaskin
Mikrobøljeovn
Fryser
Brødrister
Støvsuger
Stereoanlegg
TV
Parabol/kabel-TV