Feriehus med basseng til 26 personer

Luksusferiehus med 8–10 soverom

Denne feriehustypen er et godt valg hvis dere er flere familier som reiser sammen og vil ha masse plass til både barn og voksne.

De fleste av luksusferiehusene våre for 26 personer har hele to aktivitetsrom med diverse aktiviteter som biljard, dart og bordtennis. Flere av feriehusene kan i tillegg tilby bordfotball, airhockey, Playstation 2/3 og Wii. 

Når dere leier et av luksusferiehusene våre med plass til 26 personer, trenger dere ikke bekymre dere for været. Huset har nemlig både svømmebasseng, boblebad og badstue. Dermed slipper dere å kjede dere, selv om det skulle regne.

Et feriehus med plass til 26 personer krever ikke bare nok soveplasser, men også at resten av fasilitetene er tilpasset et så stort antall mennesker. I tillegg til 8–10 soverom, har feriehusene en hems med 4–6 soveplasser og 3–4 bad.

Luksusferiehusene er også utstyrt med et stort fellesareal med stue og kjøkken, der alle kan samles ved et langbord. Fellesarealet er et godt utgangspunkt for gode og morsomme stunder med venner og familie.

Romfordeling

  • 4 soverom med 1 dobbeltseng
  • 6 soverom med 2 enkeltsenge
  • 1 hems med 2 madrasser - best for barn
  • 1 hems med 4 madrasser - best for barn

Alle våre hus har minst 1

Barnestol
Barneseng
Vaskemaskin
Tørketrommel
Kaffemaskin
Vannkoker
Oppvaskmaskin
Mikrobøljeovn
Fryser
Brødrister
Støvsuger
Stereoanlegg
TV
Parabol/kabel-TV

Tårup Strand, Fyn og øyer

Luksushus 415
26
Personer
10
Soverom
Avstand til strand
300 m
Leiepris fra /uke
21.504,00NOK