Familieferie i Sverige

Som reisemål har Sverige mye å by på – store vidder, vakker natur og et rikt dyreliv. Det er også gode muligheter for en komfortabel storbyferie hvis det frister aller mest.

Hvis du planlegger en familieferie der målet er kvalitetstid og gode opplevelser, er Sverige det perfekte valget. Her finner du dyreparker, fornøyelsesparker og muligheter for en aktiv ferie for både store og små.

Gjennom luksushus.no kan du leie et stort feriehus med plass til mellom 12 og 18 personer. Alle de svenske luksushusene ligger på den vakre øya Øland, som er et av de aller vakreste stedene i Sverige.

Öland

Öland

I Sverige leier vi ut hus på den vakre øya Öland, som ligger i Østersjøen øst for Småland. Et attraktivt område, hvor bl.a. den svenske kongefamilien reiser på ferie
Severdigheter på Øland

Severdigheter på Øland

Etter at slottet Borgholm brant ned i 1804, måtte det reises et nytt byggverk: Solliden slott. Begge er i dag severdigheter på Øland. Domkirken i Kalmar er også noe å se. Eller hva med et besøk i fornøyelsesparken Ölands Djur & Nöjespark?

Kommentarer fra våre gjester

 • Lekkert hus, alt fungerer perfekt. Pent og rent. Flott utformet hus. Bra basseng. God service og informasjon hele veien fra Luksushus.no

  Mogens

 • Vi var i hundre da vi kom inn i huset. Det levde helt opp til våre forventninger. Det var pent, rent og godt vedlikeholdt. Selvfølgelig ser man at huset ikke er helt nytt. Skikkelig luksuriøst med alle spillemaskinene, TV, bra kanaler og noe for alle i alle aldre. Har allerede anbefalt det videre.

  Mikael

 • Hei. Vi er veldig fornøyd med huset. Huset fremstod i god stand og rengjøringen var topp. Vi vil varmt anbefale huset til andre og kommer garantert tilbake ved en senere anledning.

  Jan

 • Takk for lån av deres sommerhus. Vi hadde en fin uke, og sommerhuset var utrolig flott og stilfullt. Det var rent og pent. Vi vil virkelig anbefale dette sommerhuset til våre venner og ønsker gjerne å leie det igjen. Ankomst og avreise var ikke noe problem. Servicekonsulenten var veldig hyggelig.

  Linda

 • Vi hadde noen veldig fine dager med barn og barnebarn. Huset har to soveavdelinger og et praktisk plassert aktivitetsrom. Vi ble tatt godt imot av servicekonsulenten, som hadde sørget for at huset var godt og varmt. God service ved avreise. Vi kan anbefale luksushus.

  Kirsten

 • Alt var perfekt, flott hus og omgivelser, alle generasjoner hadde et fint opphold. Enkel innsjekk og utsjekk. Takk for denne gang

  John

Les vår nyeste brosjyre her.

De ansatte på Luksushus.no

Spørsmål? Vi kan hjelpe

+45 87 25 71 65 eller info@luksushus.no