Feriehus i Sydjylland

I Sydjylland er det mange vakre feriesteder. Vi leier ut luksuriøse sommerhus på fire av dem, nemlig Fanø, Rømø, Kegnæs og Købingsmark ved Nordborg på Als. På Fanø kan man nyte øylivet til det fulle. Det enkelt å komme seg rundt til Sydjyllands mange severdigheter og attraksjoner.

Det er også mulig å ta en tur til den tyske grensen. Fra Als kan man reise til den tyske byen Flensborg på kun 40–60 minutter.

Les mer om de forskjellige områdene i Sydjylland ved å klikke på dem nedenfor.

Rømø

Rømø

Rømø er forbundet med fastlandet via en 10 km lang demning og kan friste med Skandinavias bredeste sandstrand, den 15 km lange Lakolk Strand, hvor man kan kjøre bil helt ned til strandkanten.  
Fanø

Fanø

Like ved alle Fanøs severdigheter ligger den hyggelige grønne landsbyen Sønderho med sine fredede gamle hus med stråtak. Byen er kjent for kirken, kroen, Redningshuset, Møllen og ikke minst den flotte 18 km lange sandstranden
Kegnæs

Kegnæs

Kegnæs er en hyggelig halvøy på 17 kvadratkilometer nær Sønderborg. Halvøya er lavtliggende og har enkelte mindre skoger. Den ligger ut mot Flensborg Fjorden og er forbundet med Als via en naturlig demning. 
Nordals

Nordals

Købingsmark ligger på øya Als. Als har broforbindelse til den historiske byen Sønderborg, som har butikker og hyggelige spisesteder. Ca.5 km fra Nordborg ligger Købingsmark, det nordligste ferieområde på Als
Attraksjoner i Sydjylland

Attraksjoner i Sydjylland

Så forskjellig kan altså attraksjonene i Sydjylland være. Opplev en tidsreise inn i vikingverdenen i VikingeCenter. I Universe-Center kan du la deg forbløffe av vidunderet som er moderne teknologi. Og Dybbøl Mølle er i dag til og med et dansk nasjonalsymbol.