Feriehus i Sydjylland

I Sydjylland er det mange vakre feriesteder. Vi leier ut luksuriøse sommerhus på fire av dem, nemlig Fanø, Rømø, Kegnæs og Købingsmark ved Nordborg på Als. På Fanø kan man nyte øylivet til det fulle. Det enkelt å komme seg rundt til Sydjyllands mange severdigheter og attraksjoner.

Det er også mulig å ta en tur til den tyske grensen. Fra Als kan man reise til den tyske byen Flensborg på kun 40–60 minutter.

Les mer om de forskjellige områdene i Sydjylland ved å klikke på dem nedenfor.

Rømø

Rømø

Rømø er forbundet med fastlandet via en 10 km lang demning og kan friste med Skandinavias bredeste sandstrand, den 15 km lange Lakolk Strand, hvor man kan kjøre bil helt ned til strandkanten.  
Fanø

Fanø

Like ved alle Fanøs severdigheter ligger den hyggelige grønne landsbyen Sønderho med sine fredede gamle hus med stråtak. Byen er kjent for kirken, kroen, Redningshuset, Møllen og ikke minst den flotte 18 km lange sandstranden
Kegnæs

Kegnæs

Kegnæs er en hyggelig halvøy på 17 kvadratkilometer nær Sønderborg. Halvøya er lavtliggende og har enkelte mindre skoger. Den ligger ut mot Flensborg Fjorden og er forbundet med Als via en naturlig demning. 
Nordals

Nordals

Købingsmark ligger på øya Als. Als har broforbindelse til den historiske byen Sønderborg, som har butikker og hyggelige spisesteder. Ca.5 km fra Nordborg ligger Købingsmark, det nordligste ferieområde på Als
Attraksjoner i Sydjylland

Attraksjoner i Sydjylland

Så forskjellig kan altså attraksjonene i Sydjylland være. Opplev en tidsreise inn i vikingverdenen i VikingeCenter. I Universe-Center kan du la deg forbløffe av vidunderet som er moderne teknologi. Og Dybbøl Mølle er i dag til og med et dansk nasjonalsymbol.

Kommentarer fra våre gjester

 • Lekkert hus, alt fungerer perfekt. Pent og rent. Flott utformet hus. Bra basseng. God service og informasjon hele veien fra Luksushus.no

  Mogens

 • Vi var i hundre da vi kom inn i huset. Det levde helt opp til våre forventninger. Det var pent, rent og godt vedlikeholdt. Selvfølgelig ser man at huset ikke er helt nytt. Skikkelig luksuriøst med alle spillemaskinene, TV, bra kanaler og noe for alle i alle aldre. Har allerede anbefalt det videre.

  Mikael

 • Hei. Vi er veldig fornøyd med huset. Huset fremstod i god stand og rengjøringen var topp. Vi vil varmt anbefale huset til andre og kommer garantert tilbake ved en senere anledning.

  Jan

 • Takk for lån av deres sommerhus. Vi hadde en fin uke, og sommerhuset var utrolig flott og stilfullt. Det var rent og pent. Vi vil virkelig anbefale dette sommerhuset til våre venner og ønsker gjerne å leie det igjen. Ankomst og avreise var ikke noe problem. Servicekonsulenten var veldig hyggelig.

  Linda

 • Vi hadde noen veldig fine dager med barn og barnebarn. Huset har to soveavdelinger og et praktisk plassert aktivitetsrom. Vi ble tatt godt imot av servicekonsulenten, som hadde sørget for at huset var godt og varmt. God service ved avreise. Vi kan anbefale luksushus.

  Kirsten

 • Alt var perfekt, flott hus og omgivelser, alle generasjoner hadde et fint opphold. Enkel innsjekk og utsjekk. Takk for denne gang

  John

Les vår nyeste brosjyre her.

De ansatte på Luksushus.no

Spørsmål? Vi kan hjelpe

+45 87 25 71 65 eller info@luksushus.no