Sydjylland
TettstederHaderslev, Tønder Åbenrå, Sønderborg, Vejle, Frederica, Kolding, Billund, Varde, Esbjerg, Vejen, Fanø
OmrådeSyddanmark
ØyerRømø, Fanø, Mandø, Als
VannNordsjøen, Østersjøen
VeibeskrivelseFlyplass Billund, E45 til Tyskland
DialekterSønderjysk
MuseerVikingmuseet Ribe, Fiskeri- og havmuseet Esbjerg, museet Dybbøl Mølle, museet Sønderborg slott
TurmålKoldinghus kongeslott, Ribe domkirke, Universe fritidspark, Vadehavet nasjonalpark

Luksuriøse feriehus i Sydjylland

Flotte feriehus med svømmebasseng på Rømø, Fanø og Als

I Sydjylland er det mange vakre feriesteder. Vi leier ut luksuriøse sommerhus på fire av dem, nemlig Fanø, Rømø på Vestkysten og Kegnæs og Købingsmark ved Nordborg på Als.

Nyt øylivet på Fanø og Rømø

På Fanø og Rømø kan øylivet nytes for fullt. Det er enkelt å komme seg rundt til Sydjyllands mange severdigheter og attraksjoner. Du kan reise tilbake i tid ved å besøke Ribe Vikingecenter. Hvis du interesserer deg for teknologi og vitenskap, er Universe Science Park absolutt verdt et besøk. Det er heller ikke lang vei til morsomme opplevelser i LEGOLAND, safari i Givskud Zoo eller til historiske monumenter som Jelling-steinene.

Landskapet rundt Fanø og Rømø er i stor grad preget av Vadehavet, som er et av de viktigste våtmarkene i verden. Her finnes det et rikt dyreliv og du kan se en flott utsikt over den flate myren.

Luksuriøst feriehus på Als

Det er kort vei fra Als til de mange severdighetene og fantastiske naturområdene i Sønderjylland. Her finnes det flere gode og barnevennlige sandstrender og på sørkysten er det gode surfeforhold. På Kegnæs kan du blant annet se de berømte vingårdedene på halvøyen, hvor det hvert år produseres god vin.

Det er også mulig å ta en tur til den tyske grensen. Als ligger kun 40–60 minutter unna med bil fra den hyggelige tyske byen Flensborg og grensehandelen i Kruså.

Utleie av feriehus i Sydjylland

Luksushus.no leier ut store og luksuriøse feriehus i hele Danmark, på Öland i Sverige og i Nord-Tyskland. Vi er spesialister i feriehuseutleie, og hjelper deg gjerne med å finne det luksuriøse feriehuset som passer deg og din familie. I Sydjylland leier vi også ut feriehus på Fanø, Rømø, Nordals og Kegnæs.

Les mer om de forskjellige områdene i Sydjylland ved å klikke på dem nedenfor.

Mommark

Mommark

I idylliske Mommark kan du feriere i maritime omgivelser. Her kan du beundre de vakre båtene mens du går en tur langs stranden eller i området.
Rømø

Rømø

Rømø er forbundet med fastlandet via en 10 km lang demning og kan friste med Skandinavias bredeste sandstrand, den 15 km lange Lakolk Strand, hvor man kan kjøre bil helt ned til strandkanten.  
Fanø

Fanø

Like ved alle Fanøs severdigheter ligger den hyggelige grønne landsbyen Sønderho med sine fredede gamle hus med stråtak. Byen er kjent for kirken, kroen, Redningshuset, Møllen og ikke minst den flotte 18 km lange sandstranden
Kegnæs

Kegnæs

Kegnæs er en hyggelig halvøy på 17 kvadratkilometer nær Sønderborg. Halvøya er lavtliggende og har enkelte mindre skoger. Den ligger ut mot Flensborg Fjorden og er forbundet med Als via en naturlig demning. 
Nordals

Nordals

Købingsmark ligger på øya Als. Als har broforbindelse til den historiske byen Sønderborg, som har butikker og hyggelige spisesteder. Ca.5 km fra Nordborg ligger Købingsmark, det nordligste ferieområde på Als
Attraksjoner i Sydjylland

Attraksjoner i Sydjylland

Så forskjellig kan altså attraksjonene i Sydjylland være. Opplev en tidsreise inn i vikingverdenen i VikingeCenter. I Universe-Center kan du la deg forbløffe av vidunderet som er moderne teknologi. Og Dybbøl Mølle er i dag til og med et dansk nasjonalsymbol.