Feriehus på Rømø

Rømø er en av Danmarks Vadehavsøyer og er forbundet med fastlandet via en 10 km lang demning og kan friste med Skandinavias bredeste sandstrand, den 15 km lange Lakolk Strand, hvor man kan kjøre bil helt ned til strandkanten. Det finnes også bilfrie områder, så det er mulig å nyte den flotte stranden uten å bekymre seg for trafikk. I tillegg til bading er Rømøs lange sandstrender også ideelle for vindsurfing.

Den store forskjellen mellom flo og fjære er ett av naturfenomenene man kan oppleve på Rømø.

Rømø består av 90 % naturområder med store lyngområder og klittplantasjer, hvor trær og busker vitner om den sterke vinden fra Nordsjøen. Det er også et rikt dyreliv. Den nordlige delen av øya er fuglebeskyttelsesområde for de mange vadefuglene i Vadehavet. Også seler holder til på øya, og de siste årene har flere spermhvaler strandet på Rømø.

Attraksjoner på Rømø

Det er også mulig å oppleve den flotte naturen på Rømø fra hesteryggen for de som ønsker det. Dersom du foretrekker noe litt mer avslappende, kan du ta en tur med hestevogn.

Selv om Rømø ikke er blant de mest eksotiske steder som finnes, tilbys det flere former for safari her. Ved å bli med på en safaritur kan du utforske områder som vanligvis ikke er åpne for publikum. 

Lange og brede sandstrender + vestavind = spennende og fartsfylte strandsportaktiviteter. Så er du på utkikk etter fart og spenning, kan du for eksempel prøve deg på blokart eller kitebuggy. 

Rømø kan også ta dere med tilbake i tiden hvis dere for eksempel besøker Nationalmuseet Kommandørgården ved Toftum. Nationalmuseet Kommandørgården ved Toftum er en fullstendig restaurert gård fra 1748, som viser velstanden kommandørene brakte til Rømø. 

Utforsk Hjemsted Oltidspark, der det for 2000 år siden lå en gammel jernalderlandsby. Her kan du få et tilbakeblikk i hvordan livet i jernalderen var, i tillegg til å prøve deg på flere spennende aktiviteter, som bueskyting og seiling i stammebåter.

Romfordeling

  • 4 soverom med 1 dobbeltseng
  • 1 hems med 4 madrasser - best for barn

Alle våre hus har minst 1

Barnestol
Barneseng
Vaskemaskin
Tørketrommel
Kaffemaskin
Vannkoker
Oppvaskmaskin
Mikrobøljeovn
Fryser
Brødrister
Støvsuger
Stereoanlegg
TV
Parabol/kabel-TV

Rømø, Sydjylland

Luksushus 190
12
Personer
4
Soverom
Avstand til strand
3000 m
Leiepris fra /uke
5.962,00NOK

Romfordeling

  • 7 soverom med 1 dobbeltseng
  • 1 soverom med 2 enkeltsenge
  • 2 hemse med hver 2 madrasser - best for barn

Alle våre hus har minst 1

Barnestol
Barneseng
Vaskemaskin
Tørketrommel
Kaffemaskin
Vannkoker
Oppvaskmaskin
Mikrobøljeovn
Fryser
Brødrister
Støvsuger
Stereoanlegg
TV
Parabol/kabel-TV

Rømø, Sydjylland

Luksushus 182
20
Personer
8
Soverom
Avstand til strand
4000 m
Leiepris fra /uke
13.900,00NOK