Den tyske Østersjøen
Kystlinje2247 kilometer
Geografisk områdeFlensburg til Stettiner Haff
ØyerFehmarn, Rügen, Usedom, Poel, Ummanz, Hiddensee
Største byRostock
TettstederEckernförde, Kiel, Laboe, Schönberg, Hohwacht, Heiligenhafen, Fehmarn, Grömitz, Scharbeutz, Lübeck, Travemünde, Boltenhagen, Wismar, Timmendorf, Rerik, Kühlungsborn, Rostock, Graal-Müritz, Göhren, Baabe, Sellin, Zinnowitz, Bansin, Heringsdorf
ØstersjøbadBinz, Prerow, Warnemünde, Timmendorfer Strand, Dahme, Boltenhagen
Lengste sandstrand42 km (stranden i Usedom)
Saltinnhold Østersjøen1,5 %
Maks. temperatur i vannetOpptil 20 °C
Vanndybde459 m
TurmålDyreparken Sassnitz, fiskeri- og havnemuseum Sassnitz, nasjonalpark Königstuhl Rügen, naturreservat Leonorenwald Klützer Winkel

Luksusferiehus i Tyskland

Store luksuriøse feriehus i det herlige ferielandet Tyskland

Tyskland har mye å by på! Her finner man vakre naturområder, fine skoger, flotte sandstrender og mange ulike severdigheter og attraksjoner. Besøk et av de flotte slottene eller gå på oppdagelsesreise i de større tyske byene, som tilbyr deilig mat, shopping og interessant kultur.

De utallige severdighetene, sjarmerende byene og forskjellige landskapene gjør Tyskland til en attraktiv destinasjon for hele familien. Tyskland har blant annet mange fornøyelsesparker. Hvis dere søker spenning, bør dere besøke en av Tysklands mange parker. 

I nærheten av Olpenitz, hvor vi tilbyr utleie av feriehus, finner du byen Kappeln. Byen er sjarmerende med trange smug med brostein og gamle vakre hus. I Kappeln er det mange butikker, kafeer og restauranter samt et spennende havnemiljø.

Utleie av feriehus i Tyskland

I Tyskland tilbyr vi utleie av feriehus på det vakre feriestedet Olpenitz i nærheten av Kappeln i Schleswig-Holstein. Området ligger i Nord-Tyskland i nærheten av en flott sandstrand med rolig badevann. Vi tilbyr utleie av feriehus i hele Danmark, Nord-Tyskland ved Østersjøen og på Øland i Sverige.

Her kan du lese mer om området og husene i Olpenitz:

Olpenitz

Olpenitz

Det nyoppførte feriestedet Olpenitz danner det beste grunnlaget for en morsom og koselig ferie. Ferielandsbyen ligger i den tyske kommunen Kappeln i Sørslesvig og ved Finskebuktas flotte badestrand.
Ferie i Olpenitz

Ferie i Olpenitz

Stranden ved Slien er litt sandete og litt full av steiner. Slien ligger i Olpenitz i Tysklands høye nord. Her kan dere ta en tur med hjuldamperen eller utforske naturen. En utflukt til Hansa-Park er heller ikke lange biten herfra.