Kort om Vestjylland
KommunerLemvig, Struer, Herning, Holstebro, Ringkøbing-Skjern, Varde, Esbjerg
HavnerHvinde Sande, Thorsminde, Thyborøn, Esbjerg
Kjente fyrThyborøn Kanal fyr, Bovbjerg fyr, Nørre Lyngvig, Blåvandshuk fyr
NæringslivReiseliv, fiskeri, matproduksjon
DialekterVest-, øst- og sønderjysk
Overnatting2019: 10 millioner feriehusbestillinger

Luksuriøse Feriehus i Vestjylland

Utleie av store feriehus med basseng på Vestkysten

Det er mange vakre feriesteder i Vestjylland og vi tilbyr utleie av feriehus mange steder langs den jyske vestkysten. Les mer ved å klikke på et område nedenfor.

Områder og luksuriøse feriehus for enhver smak

Enten dere ønsker et livlig område med feriestemning og massevis av mennesker, eller stille omgivelser hvor dere kan nyte lyden av fuglekvitter og bølger, kan dere finne et flott feriehus i Vestjylland. Her er det mange severdigheter og attraksjoner for hele familien og avslappende naturområder hvor dere kan slappe av.

Nyt for eksempel de lange hvite sandstrendene langs vestkysten, og pust inn den friske havluften. Naturen på den jyske vestkysten har alt dere trenger. Bak kysten finner dere sanddyner, grønne områder, heier, eikeskrubb og enger. Nyt de fredelige omgivelsene på Blåbjerg Klintplantage eller det vakre landskapet ved Skjern Enge.

Du kan sammen med familie eller venner virkelig oppleve feriestemningen i vestkystens sjarmerende byer, hvor du kan kjøpe alt fra isvafler til ditt nye sommerantrekk.

Om dere ønsker enda mere moro, så finnes det massevis av attraksjoner i Vestjylland. Ta for eksempel familien med på safari i Givskud Zoo, Blåvand Zoo eller Jyllands Park Zoo, eller besøk de mange lekeplassene og parkene i området.

Er det bølger dere ser etter, har vi 48 hus ved den jyske vestkysten. Her er det flotte muligheter til å boltre seg i bølgene. Kysten utenfor Nordsjøen er kjent for store bølger, og er derfor et vannsport-mekka.

Nordsjøen har også et rikt dyreliv og du kan f.eks. gå på selsafari i JyllandsAkvariet.

Finn ditt luksuriøse feriehus i Vestjylland

Klikk på et område nedenfor for å lese mer om områder og utleie av feriehus i Vestjylland og ved Nordsjøen.

Bjerregård ved Hvide Sande

Bjerregård ved Hvide Sande

Ved Bjerregård merkes Nordsjøen året rundt. Om sommeren er det gjerne strandturer med soling og bading som står på menyen, og om vinteren kan du gå lange turer. Her kan du prøve å fiske din egen lunsj, eller kjøpe fersk fiske direkte fra båtene i havnen.
Ho ved Blåvand

Ho ved Blåvand

Naturen rundt Ho er svært allsidig. Ho Klitplantage er et stort fredet sand- og lynglandskap med merkede turstier og utsiktspunkter. Ho Bugt er et spesielt naturområde med fine strandenger.
Houstrup Strand

Houstrup Strand

Houstrup Strand er en perle beliggende ved den populære og brusende Nordsjøen. Området ligger mellom Henne strand og Nymindegab og i nærheten av de mange spennende attraksjonene på Vestjylland.
Klegod

Klegod

De smukke naturområder ved Klegod gør området perfekt til en aktiv ferie enten på cyklen, på stranden eller med vandrestøvlerne spændt godt på. Stranden ved Klegod er særligt børnevenlig og under opsyn af livredder i sommermånederne.
Blåvand

Blåvand

Blåvand er en livlig ferieby med et hyggeligt og familievenligt miljø, et utal af butikker og masser af gode spisesteder ofte med udendørs servering om sommeren. Området har dessuten flere interessante museer. 
Søndervig

Søndervig

"Porten til Nordsjøen" kalles den fine badebyen Søndervig, som er full av aktiviteter både sommer og vinter. Byen har direkte tilgang til stranden via strandpromenaden, hvor havet og stranden trollbinder alle med sin skjønnhet.
Henne Strand

Henne Strand

Velkommen til Henne Strand, som er det perfekte feriested med alle sine aktiviteter for store og små og sin vakre natur. Torget er sentralt og har kafeer og butikker som legger opp til ferieshopping.
Vrist og Vejlby Klit

Vrist og Vejlby Klit

Stranden ved Vrist er barnevennlig med høye sanddyner og Blått Flagg-sertifisering. Man kan nyte den uberørte og varierte naturen under den høye himmelen. Det er både hav, fjord, sjø, kupert landskap og et rikt fugleliv.
Vejers

Vejers

Den sjarmerende badebyen ved Nordsjøen ligger i et område som er attraktivt hele året, med en endeløs sandstrand, frisk luft, store klittplantasjer og imponerende lyngheilandskap. Den brede hvite sandstranden med fin sand og sanddyner er Blått Flagg-sertifisert.
Hvide Sande

Hvide Sande

I området rundt Hvide Sande merker du Vesterhavet alle årstidene. Om sommeren innbyr havet til strandturer og solbading, og om vinteren til lange spaserturer.
Vester Husby

Vester Husby

Husene med stråtak går i ett med naturen i dette området, hvor både sanddyner og fjordenger ligger side om side med klittplantasjer. I området er det stor tradisjon for gårdsbutikker, brukskunst, lysstøping og keramiske verksteder.
Attraksjoner i Vestjylland

Attraksjoner i Vestjylland

Du opplever berg- og dalbanekjøring for store og små samt flotte ridderforestillinger i Legoland i Vestjylland. Vestjylland har imidlertid også mer å by på, for eksempel Jyllandsakvariet og selvfølgelig Thy nasjonalpark.